Iepure pe pat de legume

de lili2010 in Mancaruri cu carne, 24 Sep 2010 | 10661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure taiat in bucati
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi mici
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii 
  • 2 esalote
  • 80g kaizer
  • sare,piper
  • cimbru sau ierburi de Provence
  • folie de aluminiu
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure pe pat de legume:

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.

Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)

Kaizerul se taie marunt.

Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:

un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .

Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.

Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

25.09.2010, 12:00

Superb! Lili!

lili2010 1

25.09.2010, 21:41

Nu stiu daca este original...dar stiu ca este chiar bun...merita incercata !

Ligia Bxl 1

22.01.2011, 14:44

TARE BUN

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu inimi de pui si legume